tiistai 1. maaliskuuta 2016

YLPEÄ FOODIN:IN HYVÄNOLONLÄHETTILÄS!

Vuoden alussa kirjoittelin siitä, miten haluan keskittyä tänä vuonna oikeasti freshiin, laadukkaaseen, puhtaaseen luomuruokaan ja rukouksiini vastattiin kuin salama kirkkaalta taivaalta!

Sain nimittäin jokunen aika sitten ihanalta Foodinin Marialta viestiä, että josko alkaisin tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja vastausta ei tarvinnnut kahtaa kertaa miettiä!




TODELLAKIN !!!!!!!!

Foodin on juuri sellainen aito ja lämminhenkinen yritys, missä superfoodeja tehdään oikeasti sydämellä. Laadukasta,ravinnerikasta, puhdasta, luomua= KYLLÄ! Eikä pelkästään se, että laatu on ensiluokkaista vaan myös se, että tiedän tekeväni hyvää näillä tuotteilla myös itse viljelijöille ja ympäristölle. Joten ainakaan nyt mikään ei voi pysäyttää tätä syttynyttä innostustani ruoanlaittoon! 


@foodin /instagram

@foodin / instagram

@foodin /instagram


@foodin / instagram


Aion ehdottomasti jakaa kokkailujani myös täällä blogin puolella ja seuraavana haastena aionkin hyökätä raakakakun valmistuksen kimppuun. Olkaahan siis kuulolla!

Maailman parasta tiistaita ja muistakaa, että mitä kauemmin odottelette tulevaisuutta, sitä lyhyemmäksi se käy! Olkaa joka päivä valmiita jahtaamaan unelmianne! <3

Rakkaudella,
Laura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti