torstai 17. maaliskuuta 2016

HIIHTOLOMAN HEKUMAA + VLOGI AVATTU!


Ihmeiden aika ei ole ohi, sillä sain vihdoin ja viimein ladattua Youtube kanavalleni ensimmäisen esittelyvideon (klikkaa suoraan videoon) --> THIS IS ME.

Käykäähän kurkkaamassa! Kommentoikaa, tilatkaa kanavaa, kyselkää ja tehkää rohkeasti ehdotuksia, että mistä haluaisitte nähdä videoita jatkossa.



Hiihtoloma meni Kuusamon Tropiikissa ja Rukan rinteillä. Ehkä rentouttavin loma pitkään aikaan. Päivät meni lähinnä hiihtäessä, lautaillessa, salilla ja ravintoloissa.Niin kauheat stressitasot ollut arjessa, että tällainen lumienergia teki enemmän kuin terää. Ylitin itseni myös hiihtoladulla 40km hiihtolenkillä! En olis ikinä uskonut jaksavani noin pitkää matkaa, koska hiihdin Kuusamossa vasta ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Mutta sain totaalisesti aivot narikkaan tällä reissulla ja voin rehellisesti suositella kaikille pakoa pohjoiseen, jos vähänkään tuntuu siltä, että nyt ei enää ajatus arjessa kulje eteenpäin. Kuusamon Tropiikki oli paikkana oikein mukava. Löytyi sporttibaari/ravintola, A' la Carte ravintola, pieni keilahalli, Angry Birds- puisto, kylpylä, ladut, helposti Ski- bussilla Rukalle yms. Suosittelen ehdottomasti, jos etsii rentouttavaa sporttilomakohdetta Suomesta.

Antaapi siis kuvien puhua puolestaan!


















Rukan hiihtokaupasta löyty söpö panta! love it.


Aamupalan antimia! KuusamonTropiikista löyty todella hyvin kaikkia gluteenittomia herkkuja aamupalalta, kuten gluteeniton puuro ja myslit yms.  <3






Ensimmäistä kertaa elämässäni testasin jääkarpaloita kinuskikastikkeessa! NAM.




Rakkaudella,
Laura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti