maanantai 2. maaliskuuta 2015

WINTER BREAK!

Jiihaa. Ensinnäkin miulla alkoi HIIHTOLOMA nyt perjantaina! Vaikka yliopistossa ei varsinaisesti ole mitään hiihtolomaa yleisesti niin minulla sattui niinkin hyvä tuuri, että ei ole tällä viikolla ollenkaan luentoja. Promotöitä oli tuossa viikonlopun kynnyksellä ihanan Milka brändin parissa, mutta muuten loma on päässyt alkamaan suhteellisen rauhallisissa tunnelmissa. Viikonloppuna olin myös kalakukkojen kaupungissa Kuopiossa, jossa käytiin mm. Kalpan matsissa ja nautittiin hyvästä ruoasta ja hotellin palveluista parhaan ystäväni kanssa.







NO STRUGGLE, NO PROGRESS.

Reenien suhteen viimeviikko meni todella hyvin. Sain 5 hyvää salitreeniä tehtyä ja aerobisia tuli hyvin pyöräilyn ja crosstrainer harjoitteiden kautta. Motivaatio ei tosin ole kyllä ollut itselleni mikään itsestäänselvyys viimeiaikoina. On ollut viikkoja jolloin itsetunto on ollut aivan pohjamudissa ja usko koko urheilun merkityksellisyyteen on ollut kateissa. Mutta vaikeita aikoja tulee kaikille ja ne opettaa taas arvostamaan todella hyviä aikoja ja arjen pieniä iloja. Luulen, että suurin syy väliaikaiseen masisteluun on ollut se, että tuppaan asettamaan itselleni niin korkeat kriteerit kaiken suhteen. Se miten paljon haluaisin panostaa opiskeluun, urheiluun ja työhön ei kulje käsi kädessä sen kanssa miten paljon päivässä on tunteja. Lopputuloksena on sekasorto yrittää tehdä kaikkea täydellisesti ja sitten jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan tulee fiilis, että millään ei ole mitään väliä ja kaikki sortuu.

Olen oikeastaan aika kaikki tai ei mitään persoona, mutta päivä päivältä yritän kehittää itseäni sen suhteen, että teen asian ja päivän kerrallaan. Opettelen olemaan vähemmän ankara itselleni.Olenhan vielä nuori ja minulla on hurjasti aikaa vielä toteuttaa unelmiani. Tasapaino ja kultainen keskitie tulevat olemaan miun tämän vuoden teemoja urheilussa,ravinnossa ja elämässä ylipäätään. Sitten kun seuraava kisa-ajankohta lyödään tarkasti lukkoon haluan olla vahvempi en pelkästään fyysisesti vaan ennen kaikkea henkisesti. Silloin tiedän olevani pysäyttämätön haaveitteni suhteen. Kun päätän jotain en anna milliäkään periksi. Odotankin tulevia vuosia innolla, vaikka näitä monttuja aina silloin tällöin tielle sattuukin. :--)!


Katse tulevaisuuteen positiivisin mielin :) Kuva: Janne Miettinen





'
Mitäs pidätte näistä pöksyistä? Väriä löytynee hieman...


Viime viikon belfie yritys! :D




MITÄ HIIHTOLOMALLA?


Mitäs muutakaan kun kunnon SPORTTILOMA. Eli hiihtolomani aionkin viettää Vuokatissa ja Rukalla! I'M SO EXCITED!!! Aion nauttia yllinkyllin lumilautailusta, salitreeneistä, uimisesta, hiihtämisestä, lumessa pyörimisestä, hotellien aamupaloista ja kaikesta mitä vaan mieleenjuolahtaa! Käyn ehkä tsekkaamassa myös Anna Abreun keikan kun hän sattuu esiintymään Rukalla juuri tuolloin kun myökin ollaan siellä! Varmasti huikea hiihtoloma siis tiedossa;)!!



plus.google.com

vuokatti/hotels.com
cleartrip.ae /vuokatti


hercampus.com

polartravel.net

ruka.fi
Mitä te ajattelitte tehdä hiihtolomalla?! Jos joku teistä on tulossa myös Rukalle tai Vuokattiin niin pistäkäähän viestiä;)!

Ihanaa viikkoa kaikille! Nauttikaa lomasta jos sellainen on teille suotu tai muuten olkaa muuten vaan kiitollisia niistä arjen pienistä onnen ja ilon hetkistä. <3

ps. Lähipäivinä käynnistän arvonnan! <;


Rakkaudella,
Laura

5 kommenttia:

  1. onhan tuo siun peppu aika namupala: :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kun oot usein muistaakseni maininnut, että panostit yo-kirjoituksiin paljon, niin mitä aineita silloin kirjoitit ja mitä arvosanoja sait? Ilmeisesti aika hyviä, joten oisko mitään vinkkejä kevään abiturienteille? :D Ja oliko vaikeata päästä yyliopistoon?

    VastaaPoista
  4. Moikka! Kirjoitin 3 laudaturia (englanti,uskonto,matematiikka) ja 2 eximiaa (ruotsi ja äidinkieli). Miun oma vinkki on se, että panostaa lukemisen laatuun, tekee hyvät muistiinpanot ja kertaa kunnolla aina asian mitä on käynyt läpi. Ei ole järkeä siinä, että lukee pää kolmantena jalkana jos ei ymmärrä lukemaansa:D! olen huomannut tämän yliopistossa monta kertaa tentteihin valmistautuessa jos ei ole tentit menneet ihan nappiin :D! Eli 1. Hyvät muistiinpanot/ymmärrä lukemasi 2. KERTAUS. 3. Ryhmässä oppiminen/ tukiopetus , eli esim itse pyysin serkkuani joka opiskelee teologiaa yliopistossa opettamaan miulle uskontoon liittyviä juttuja niin asiat oli helpompi sisäistää kun niistä keskustelee jonkun henkilön kanssa jolla on vahva tietämys asiasta. Tai sitten ihan ystävien kanssa keskustelee vaikeista kysymyksistä mitä kirjoissa on ja esittää toinen toisillensa kysymyksiä. Yhdessä kun pääsee pohtimaan asioita niin ymmärtäminen ja oppiminen on paljon helpompaa! Ainakin miulle oli :)! Yliopistoon pääsin papereilla suoraan, joten siinä minulla kävi tuuri ettei tarvinnut valmistautua pääsykokeeseen :)!

    VastaaPoista