maanantai 16. maaliskuuta 2015

AND THE WINNER IS......


( Pahoittelut myöhäisestä arvonnan voittajan ilmoittamisesta, mutta blogspotissa oli ilmeisesti jokin huoltokatko kun aloin tätä postausta väsäilemään niin en päässyt valitettavasti aikaisemmin tänne kirjoittelemaan! )

ISO KIITOS KAIKILLE ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE! <3 En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan teidän hyviä postaus-ideoita käytännössä! Uusia arvontoja aion myös ehdottomasti pistää tulille ;---)!

MUTTA..

thedailygoodiebag.com


Suoritin tänään tuotepaketin arvonnan internetin hyvin yksinkertaisella arvontarobotilla osoitteesta : www.random.org. Huomioin mukaan vain määräajassa osallistuneet ja jos osalle oli tullut vahingossa kaksi kommenttia huomioin heiltä vain yhden osallistumis-kommentin. Kone arpoi siis luvun kaikkien osallistujen kesken (joita oli 118)  ja voittajaksi päätyi numero 107.


Eli kommentoija numero 107. sähköpostilla : 



annilappalainen29@gmail.com



JÄTTIMÄISET ONNITTELUT VOITTAJALLA!!! Olen sinuun yhteydessä sähköpostilla pikimmiten!!;--) 

MUTTA HUOMIO HUOMIO!! KAIKILLE arvontaan määräajassa osallistuneille on luvassa mukava yllätys jonka lähetän sähköpostiketjun kautta kaikille tulemaan ! Joten tsekkailkaahan arvontaan osallistuneet kommentoijat lähipäivinä sähköpostianne, jotta pääsette hyödyntämään upean yllärin ;)!



Nyt kauniita unia! <3 Sillä oon aivan puhki 4 tunnin tentinkirjoitus-tsembaloista ja pikku jalkapumpista...






Rakkaudella,

Laura.

10 kommenttia:

  1. Mitä kannattais tehdä kun tuntuu että kropassa ei tapahdu mitään muutosta?
    Oon nyt kuukauden ajan syönyt terveellisesti ja monipuolisesti, 2-3 aerobista ja 3 punttia. Silti mitään muutosta ei ole tapahtunut. Olen siis suht hyvässä kunnossa ja yritän tässä päästä timmimpään kuntoon :/ tuntuu turhauttavalta kun itellä ei tapahdu mitään muutosta..

    VastaaPoista
  2. Alotitko dietin heti kun tuli selville että pääsit finaaliin?:)

    VastaaPoista
  3. Mikä on sun vinkki parhaaseen rasvanpolttoon?:)

    VastaaPoista
  4. Jostain syystä nämä viestit mitä olen yrittänyt tähän kommentoida ei ole päivittynyt joten suuret pahoittelut! Kiinteytyminen ja kuntosaliharjoittelu on erittäin pitkäjänteistä työtä ja muutokset ei tosiaan tapahdu yhdessä yössä joten suosittelen olemaan vielä ihan levollisin mielin ja jatkamaan sinnikkäästi reenaamista ja terveellistä elämäntapaa. Alku on aina vaikein mutta pian huomaat että muutoksia alkaa tapahtua ja jäät koukkuun kehitykseen ;)! Kerrot olevasi jo hyvässä kunnossa joten sitä suuremmalla syyllä muutokset ovat varmasti alkuun pieniä, joita oma silmä ei helposti edes havaitse joten älä heitä vielä kirvestä kaivoon. Sinnikkyys palkitaan ja turhautuminen on varsin tavallista kaikilla välillä!Joitakin yleisiä asioita mihin kannattaa kiinnittää huomiota on esimerkiksi 1. Riittävä veden juonti (itsellä ainakin pitää keskittyä ihan siihen että muistan juoda nesteitä tarpeeksi) 2. Onhan ravinnonsaannin ja kulutuksen suhteutus oikea? Saat tarvittavat määrät niin proteiineja ,hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja? Personal Trainerit osaavat luoda hyviä yksilöityjä ohjelmia juuri sinun tarpeisiin joten pistä harkintamyssyyn ihmeessä ajatus trainerista, jonka kanssa voitte suunnitella ohjelmat juuri sinun tavoitteisiin nähden.3. Riittävä unensaanti, lepo , kehonhuolto kunnossa? 4.Reenaathan epämukavuusalueella, sillä siellä suurimmat kehitykset aina tapahtuu! :) 5. Usko itseesi ja toteutat varmasti tavoitteesi ! Ole armollinen itsellesi ja ajattele asioita pitkäjänteisesti niin onnistut varmasti! Ihanaa Kevättä ja hikisiä reenejä:)!

    VastaaPoista
  5. Olen noudattanut terveellistä elämäntapaa jo pitkän aikaa mutta ensimmäisen dietin tätä kisaa varten alotin jo 4vk ennen castingeja mutta sitten ohjelmaa muutettiin kun pääsin finaaliin ja valmentajakin siinä samalla vaihtui :)!

    VastaaPoista
  6. Miun vinkki rasvanpolttoon ja kaiken lähtökohta kuntoonpääsemisessä on ennen kaikkea aina ollut se "niin kuultu " mutta todellinen puhdas ja monipuolinen ruokavalio mistä löytyy niin proteiinit, hyvät hiilihydraatin lähteet ja hyvät rasvat.Pelkällä proteiinilla ei pitkälle pötkitä vaan hyvät rasvat auttaa yhtälailla rasvanpoltossa, mutta toki pitää olla itse rasvan määrän kanssa tarkkana.Tämä puhdas ruokavalio yhdistettynä tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun ja aerobisiin treeneihin niin mäkikävelyiden, hölkkäilyn kuin HIIT-treenien merkeissä on enemmän kuin toimiva paketti! Näillä jos ei rasva pala ni ei sitten millään :D! Tai ainakin itsellä yleensä toiminut hyvin :)! Mutta toki tapoja on niin monia kuin on ihmisiäkin!

    VastaaPoista
  7. Oliko sulla kertaakaan fitnesskisan aikana esim kesällä sellasta päivää että oisit nauttinu lasin alkoholia tai palan kakkua?

    VastaaPoista
  8. Oliko kukaan teistä tytöistä ilman valmentajaa eli omalla reenillä vaan?:)
    Onko valmentajan hankkiminen kallista?

    VastaaPoista
  9. Kakkua tai alkoholia en kyllä sallinut itselleni kertaakaan,liekkö olisi yksi pala kakkua näkynyt missään, tuskin, mutta olen sellainen kyllä luonteeltani että se ei olisi jäänyt siihen yhteen kakkupalaan vaan pikemminkin koko kakkuun joten sen takia en antanut milliäkään periksi ruokavalion suhteen:--) ja sinänsä hyvä koska lavalle astuessani minun ei tarvinnut miettiä minkään suhteen että mitä jos olisin jättänyt jotain syömättä tai reenaamatta niin tiesin että olen antanut kaiken itsestäni ja se riittää siihen että olen voittanut itseni. Voitto itse kisasta oli sitten kirsikka kakun päälle !:)

    VastaaPoista
  10. Muistaakseni yhdellä tytöistä ei ollut valmentajaa mutta siinä pitää sitten itsekuri olla tajuton ja tietotaito ei itselläni esim olis riittänyt dietin ja reenauksen läpikäymiseen ilman koutsia. Hinnat vaihtelee aika paljon joten kannattaa kysellä monesta eri paikasta ja vertailla hinta/laatusuhdetta. Team Fit on tarjonnut myös finalisteille edullisemmin valmennusta aikaisempina vuosina joten se kannattaa myös ottaa huomioon jos finalistiksi asti pääsee :) minun kisavalmennukseni fitgroupin kautta oli n 120€ kuussa ja evolla 10kertaa treenit plus ruokavalio yhteensä 660€.

    VastaaPoista