lauantai 14. maaliskuuta 2015

HELLO SPRING!

Kiitos hurjasti kaikista ihanista kommenteista ja vinkeistä, mitä sain edelliseen ARVONTA postaukseen. Tiivistettynä miulta kaipailtiin reenivinkkejä, ruokavalio juttuja, kehonhuolto-ohjeita yms. Joten näitä varmasti jatkossa luvassa!! :--)
HUOMIO! Vielä on huomisiltaan klo 23:59 asti aikaa ilmoittautua arvontaan! Eli jos et ole vielä ehtinyt ilmoittautua niin kipin kapin ilmoittautumaan ja tavoittelemaan ihanan tuotepaketin voittoa!;--)  Jätät vain kommenttikenttään kommenttia ja sähköpostiosoitteesi ;)!

Olethan hakenut jo Fitnessmalli 2015 skabaan mukaan ? HAKU PÄÄLLÄ! Kuva: Janne Kuivalainen /Studio LING NOY


Tämä viikko on menny pitkälti kouluhommissa ja reenailujen parissa. Eli ei mitään yllätyksellistä! Opinnot on alkanut sujua normaaliin malliin ja jotenkin huojentavaa, että kisan jäleltä aivotoiminta on ehkä palannut entiselleen. :D Jotenkin yllättävän pitkään meni sellaisessa "jäisessä" fiiliksessä kisan jäljiltä ja tuntui, ettei päntätyt kirjojen tiedot tarttuneet samalla tavalla päähän kuin aikaisemmin, sillä olihan alkuun hulluna kaikenlaista häslinkiä. Nyt kuitenkin opiskelu maistuu suhteellisen hyvin ja opintopisteitäkin kertyy tarvittava määrä. Usko siihen, että minusta juristi vielä valmistuu ennen vuotta 2020 elää siis yhä! :--D

Eilen olin tekemässä mukavia promotöitä hammasalan yritys Oral B:lle ja huippuhyvät myyntitulokset jätti supermukavan fiiliksen viikonlopun viettoa varten. Tämä viikonloppu menee pitkälti pikkusiskon synttäreitä viettäessä, tenttiin lukiessa ja työhakemuksia väsäillessä.

Promotöitä on kyllä suhteellisen hyvin tarjolla, mutta olen alkanut kaipaamaan ainakin kesänajaksi jonkilaista maisemanvaihdosta tai muuten ylipäätään uusia tuulia. Joten saapi nähdä mistä itseni kesällä löydän! Itä-Suomessa työtilanne kesänajaksi on erittäin surkea, joten pakko pistää hakemuksia varmaan nyt sinne sun tänne. Toukokuun alusta minulla olisi muutto omaan kämppään, jota odotan innolla mutta saa nähdä miten nää työkuviot sekottaa nyt pakkaa jos tulisikin lähdettyä jonnekkin muualle hommiin :)! Mahdollisia yliopiston vaihtokohteita olen alkanut myös innolla pohtimaan ! Jos siellä jollakin on kokemuksia hyvistä Euroopan vaihtokohteista niin antaa kuulua! Kaikki vinkit ovat enemmän kun tervetulleita. ;) Jokavuotinen perheemme ulkomaanreissu on nyt parhaillaan aivoriihessä, eli jokin Etelä-Euroopan kohde se tulee olemaan minne tänä vuonna säntäämme mutta siitä myöhemmin sitten lisää mihin kohteeseen päädymme. :--)


Kuvia viime päiviltä reissusta ja tästä viikosta...












äiti!

Tykästyin Rukaan paikkana tosi paljon ja aion ehdottomasti mennä uudestaan! Suosittelen!+++

Juuh lomalla ideologia ruokailujen suhteen oli se, että eating everything and waiting for a miracle :D! Mutta no stress!

kouluhommia...


Zeropointilta tuli kivoja Arm Sleevesejä! Odotan et pääsen testaa ja kerron sitten täälläkin jos on ollut jotain hyötyä tai uutta tuntumaa <;

Lemppari iltapala: marjoja,rahkaa,maapähkinämönjää ja vähän mehukeittoa ! nam!



Ihana kevät aurinko on alkanut todellakin paistamaan! ahh!




YHTEISTYÖKUMPPANUUS PALLOMERI.NET - SIVUSTON KANSSA!


Tähän loppuun vielä sellainen ilmoitusasia, että blogini on luettavissa myös jatkossa pallomeri.net sivuston kautta Urheiluaiheisista blogeista ja Fitness-kategorian alta!
Sivustolle pääset tästä :  Pallomeri.net


Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ja palataan pian arvonnan voittajan tiimoilta ;)!

Rakkaudella,
Laura


4 kommenttia:

  1. Mites ois Parkkiperhoseks?! ;) Oi niitä aikoja, hahah! :D <3

    VastaaPoista
  2. hahahah :D joo hajosin ihan äänen ku huomasin että haku sinne oli taas auki :--D! mutta joo meidän porukka takas ;DD <3

    VastaaPoista
  3. Mikä sun paino oli kun menit tuonne valintatilaisuuteen ja mikä sitten kisapaino jos saa udella?:)

    VastaaPoista
  4. Saapi udella! :) jos nyt oikein muistan niin castingissä taisin painaa n.64kg ja kisalavalla 57/58kg. Eli pudotusta sellainen 6-7kg. Pituutta miulla on n.171-172cm. Yleisesti jos miettii noita painojuttuja niin ei kannata vaa'n lukemaa tuijotella liikoja, siitä ahdistuu vaan jos ei muuta. Se miltä peilistä ja näyttää ja millainen kehonkoostumus oikeasti on niin kertoo paljon enemmän. Kuntosaliharjoittelussa voi usein käydä niin että vaikka paino ei putoaisikaan niin vartalo on silti aivan hurjan erinäköinen lopputuloksessa, koska lihas painaa enemmän kuin läski ;D!

    VastaaPoista