tiistai 3. toukokuuta 2016

DIY: HOME SPA ILMAN PENNIN HYRRÄÄ!

Esittelen tässä nyt kolme superhelppoa mössöä, joilla voi helliä ihoa kotosalla ilman pennin hyrrää. Kaikki valmistetaan samalla ideologialla, eli itse raaka-aine + öljy sekaisin purkissa ja mössö on valmis. Tarvitset ainoastaan kahvia, sokeria tai suolaa ja valitsemaasi öljyä (esim.kookos/oliivi/rypsi/avokado yms.)

Mössöt toimii erityisen hyvin selluliitti ongelmakohdissa ja pehmentää ihanasti ihoa! Ostaisin itsekin mielelläni kalliita ihonkuorintavoiteita kauneine purkkeineen mutta opiskelijana budjetti on pieni ja nämä mössöt ovat vielä toistaiseksi toimineet paremmin kuin yksikään kaupan purnukka!

Ihosta tulee pehmeä kuin vauvan peppu.Tulokset huomaa ihossa heti ihanan pehmeänä tunteena ja tuntuma vaan paranee viikko viikolta. Suosittelen siis MEGAPALJON !!!







1. K A H V I

Säästä kahvinpurut aamukahvista hyötykäyttöön ja sekoita niiden joukkoon joko kookos/oliivi tai rypsiöljy. Itse keitin tummapaahtoista kahvia n. 5 kuppia ja kookosöljyä pistin puruihin noin 3rkl. Lisänä voi käyttää vielä hunajaa 2rkl, jos kaapista löytyy.








2. S U O L A

Suolakuorintaa olen tehnyt ihan niin, että olen vetänyt suolaa suihkussa suoraan purkista iholle ja hieronut vaan menemään. Nyt pistin kuitenkin öljyä vielä sekaan ja toimii!




3. S O K E R I

Samat sävelet siis myös sokerilla. Tähän sopii myös mainiosti hunaja tehosteeksi, jos vaan kaapista lötytyy. Itse käytin tässä kookossokeria mutta normaali sokeri käy vallan hyvin.









Nyt vaan kaikki kokeilemaan näitä ! 

Lupaan, että yllätytte. <3

Rakkaudella,
Laura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti