torstai 11. joulukuuta 2014

TYTTÖMÄISYYSÖVERIT.

Syksyisin ja talvisin on miusta hullun ihanaa vaan talsia kaupungilla, shoppailla, juoda kuumaa kaakaota,pukeutua velour-asuun luennolle ja ottaa muutenkin tsillisti kaiken suhteen. Fitnessmallikisan takia en voinut aloittaa tätä syksyn "tsillausta" ihan niin aikaisin kun aikaisempina vuosina, koska loppuaika kisassa oli yhtä trombia ja pyörremyrskyä... Mutta joku viisas sanoi joskus, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Niin ajattelinkin esitellä teille nyt miun tämän syksyn lemppari-hankinnat, jotka on tuonu miun syyspäiviin hieman lisää pirteyttä ja positiivisuutta <;!
 1. CHANEL - COCO Mademoiselle hajuvesi/vartalosuihke 
Je t'aime CHANEL! Tähän mennessä jo 5 naista on pysäyttänyt miut kadulla ja kysynyt, että mitä hajustetta käytän. Tämä tuoksu on huumaava isolla H:lla ja vie ajatukset arjesta totaalisesti Eiffel tornin juurelle. Ranskalaiset vaan osaa nää hommat. Suosittelen!


  2. VICTORIA'S SECRET - BODY BUTTER (PURE SEDUCTION, red plum & freesia)

Miun iho on kuiva kuin kobralla syksyt/talvet, joten ihorasvoja kuluu suhteellisen paljon arkikäytössä. Tämä VS:n vartalovoi on ehdottomasti yksi uusi suosikkini vartalon ihon pehmittämisessä! Tämän nappasin mukaan syksyn Göteborgin reissulta lentokentältä.





                                                                     3. NETFLIX

 Voi tsiisus.Pitikin ostaa tämä Netflix. Täällä sais kyllä ajan kulumaan, mut nyt on pitänyt hillitä vähän itseään, että sais koulujuttujakin tehtyä. Prison Breakin jaksot tuhatta kertaa uudestaan, SUITS, Gossip Girl, Inside the Nazi State-dokkari... Tykkään katsoa tosi paljon kaikkea erilaista ja just fiiliksen mukaan. Ihannoin kaikkia leffoja, joissa on jotain todella viisaita tyyppejä, jotka osaa ratkasta vaikka minkälaisia yhtälöitä ja joiden aivot toimii jokseenkin "yliluonnollisesti" (21,Limitless yms).. Ehkä salaa toivon, että omatki aivot pelittäs samalla tavalla.. Toisaalta taas tykkään välillä hömppä-leffoistakin, jossa on vähintään ne perinteiset amerikkalaisbileet, joissa kaikilla on kädessä punaiset kaljamukit ja taustalla Ashton Kutcher ilman paitaa yms.. Mutta jos teillä siellä on jotain ehdotuksia hyvistä leffoista,sarjoista tai dokkareista ni antaa kuulua ?!:)







4.TUOKSUKYNTTILÄT

Jos johonkin olen hullaantunut niin näihin tuoksukynttilöihin. Jouluksi pitäisi käydä vielä ostamassa, joitakin jouluisempia tuoksuja, sillä edellisvuoden kynttilät on jo suhteellisen loppuunpalaneet. Viimeisimmän tuoksukynttilän ostin ihan BIKBOK:ista ja se on nimeltään "Pink Macaroon". Ahh. Yankee Candle kynttilät ovat ehdottomia lemppareitani, mutta ne ovat vaan suhteellisen kallitta ostaa ainakaan isossa määrin, kun yksi purkki maksaa n.20 €.. 







5.PROTEIINI PANNUKAKUT


Mie en tiedä kuuluuko tää nyt varsinaisesti mihinkään, miun hankintoihin, mutta siis yks syksyn hitti miulla on ollut nää PANCAKE MIX:istä tehdyt pannukakut/letut. Aina jos joku herkku on suhteellisen terveellistä niin sehän on aina kotiin päin! :D Lempimakuna miulla on tällä hetkellä tuo Maple Syrup. Vielä jos lirauttaa Walden Farmsin kalorittomia siirappeja päälle niin ai että! Yhdessä (50g) annoksessa kaloreita on vain 210 kcal. Proteiinia (25g), Hiilareita (9,5g) ja Rasvoja (7,6g).







6. VICTORIA'S SECRETIN MEIKKILAUKKU




Tämän hankin jo oikeastaan loppukesästä Edinburghista, mutta pakko oli jakaa vielä tässäkin yhteydessä, sillä tää on ollut todella toimiva. En todellakaan osaa meikata kuin DulceCandy89 tai Zoella (vaikka salaa niin toivoisinkin ) ja tämän vuoksi miun meikkipussikaan ei voi olla kovin iso.. Olen sitä mieltä, että mitä surkeammat taidot, sitä pienempi meikkipussi...:D Edellinen meikkipussini oli varmaan vuodelta 1876 ja niin kreisin näköisessä kunnossa, että tämä uus tuli todellakin tarpeeseen. Eli jos siellä ruudun toisella puolella joku vielä kirjoittelee joululahja-listaa niin tässä hyvä vinkki hyvään meikkilaukkuun. ;)

Kysykää ihmeessä jos tulee jotain kysyttävää näistä tuotteista. Otan myös mielelläni edelleen vastaan kaikkia ehdotuksia siitä, mistä tänne teille kirjoittelisin ja kertoisin.

Kohta on viikonloppu, joten jaksakaa vielä vähän ahertaa töissä,koulussa tai missä ikinä kuljettekaan. Muistakaa nauttia jokaisesta pienestä hetkestä, mitä tätä elämää on meille annettu. Elämässä ei ole mahdollisuutta takaisinkelaukseen, ainoastaan muistikuviin menneestä. Joten tehkää niistä muistikuvista kauniita ja teille itsellenne merkityksellisiä.

Rakkaudella,
Laura.



5 kommenttia:

  1. Soulsurfer on ihana leffa, joka kannattaa katsoa:) Oon itekkin aivan koukussa netflixiin!!

    VastaaPoista
  2. Kääk täytyy sit ehdottomasti katsoa se ;)! joo saa nähdä liikunko tietokoneen ja sängyn äärestä mihkää joululoman aikaan :D!

    VastaaPoista
  3. Hauska lista. :) Mä listasin blogiin mun lempparileffat, kannattaa vaikka niitä katsoa jos vaan Netflixistä löytyy. :) http://designistas.blogspot.fi/2014/10/20-elokuvaa-jotka-jokaisen-taytyy-katsoa.html

    VastaaPoista
  4. Ois kiva lukea sun nykykunnosta ja miten ylläpidät sitä, lisäksi meinasitko lähteä kilpailemaan bikini/body fitness-kisoihin? Muutenkin mm. My Day-tyyppiset postaukset olis aika kivoja!

    VastaaPoista
  5. Joo teen tässä viikon sisään päivitystä niin pyrin vastaamaan postauksessa kaikkiin kysymyksiisi :)! Kiitos kivasta kommentista ja ihanaa kevättä sinne ! :)

    VastaaPoista